dijous, 15 de novembre de 2018

James Blunt: The afterlove. 2017 [CD]

CD JAMES BLUNT.jpg

The afterlove és el cinquè àlbum d'estudi del cantautor i músic britànic James Hillier Blunt, conegut artísticament com James Blunt. Tot i que el seu primer disc va rebre poca atenció per part de la premsa, el seu segon àlbum "All the lost Souls" va ser avaluat per nombrosos crítics com una de les publicacions musicals més importants de l'any, i en la primera setmana de llançament va obtenir un Disc d'Or; des de llavors la seua carrera no ha deixat d'ascendir, i ha aconseguit diferents Premis.
El seu estil és una barreja de gèneres musicals que inclouen el pop, rock i folk, però amb un matís acústic; per a la composició de les lletres de The afterlove Blunt ha treballat al costat de reconeguts músics com Ed Sheeran o Ryan Tedder, entre d'altres.
En les seues cançons, es noten clarament les influències de Jim Morrison i el so dels anys 70 que, combinat amb la tecnologia musical actual han donat el resultat exacte que James Blunt buscava. La seua càlida i malenconiosa veu, la seua estètica indie i la tendresa amb què expressa les seues cançons han estat els punts forts que han convertit a James Blunt en un dels cantants de gran èxit de l'actualitat.