dimecres, 20 de febrer de 2019

Javier del Pino (rec.): A vivir que son dos días. 2016. [CD].

CD DEL PINO.jpg

El magazín dels caps de setmana de la Cadena Ser A vivir que son dos días torna amb un nou volum que conté un recull de temes seleccionats pel propi presentador Javier del Pino, on reflecteix els seus gustos musicals així com la personalitat del programa que dirigeix.
Guardonat amb el Premi Ondas 2015 i amb l'Antena d'Or, el programa A vivir que son dos días té un caràcter propi i un gran èxit musical, que ha derivat en la publicació de discos recopilatoris amb la banda sonora.
Amb una gran varietat d'estils i gèneres musicals que van des del pop, indie, rock, country i fins i tot música clàssica, en aquest tercer volum podrem trobar temes de Patsy Cline, Beta Rario, Ben Harper, Diana Krall o Ryan Bingham, entre d'altres .
Segons les pròpies paraules de Javier del Pino "aquest CD és producte del respecte a la ràdio com a ofici artesanal, i això inclou donar a la música la consideració que mereixen qui la interpreta i qui l'escolta: cal cuidar cada minut de ràdio perquè l'oient mereix aquest agraïment. Si la ràdio és so, no hi ha millor so que el de la música".