dilluns, 21 de setembre de 2020

Laura Gallego : Omnia. Todo lo que puedas soñar. Penguin Random House, 2019

omnia-1.jpg

D'entre el nostre catàleg infantil i juvenil, avui volem recomanar-Omnia. Tot el que puguis somiar de Laura Gallego. Només has de imaginar ... Perquè qualsevol cosa que imaginis, existeix en Omnia. Tothom sap que en Omnia, la gran botiga virtual, pots comprar qualsevol cosa. En el seu catàleg hi trobaràs tot el que puguis imaginar, i fins i tot objectes que ni tan sols sabies que existien.
La història comença amb dos nens dividint les seves joguines en dues piles: els que volen conservar i dels que es volen desfer. La germana petita de Nico, el nostre protagonista, està enamorada d'un conill de peluix que porta generacions en la família. Per cap motiu vol apartar del seu costat, però per error acaba en el munt de joguines que anaven destinats a la parròquia. Nico farà tot el que estigui al seu abast per intentar recuperar-lo. Hi acabarà convertint-se en una gran aventura, ja que quan vulgui adonar-se'n es trobarà a l'interior de la botiga en línia més gran de món, la seva última esperança i en ella descobrirà un nou món disposat a complir el seu lema "Tot el que puguis somiar" .
El teniu disponible a la biblioteca i en la plataforma de préstec de llibres electrònics eBiblio-Comunitat Valenciana a la qual pot accedir a través de l'enllaç
https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/