dilluns, 21 de setembre de 2020

LLIBRES PER A PASSAR UNA QUARANTENA

el crit.jpg

Amigues i amics de la Biblioteca de Xàtiva ja falta menys perquè s’acabe aquest mal somni, hui vos recomanen El crit una novel·la de Blanca Busquets, una història coral protagonitzada per sis personatges que transcorre en un espai temporal que va des del 17 d’agost de 2017, amb els atemptats terroristes de Barcelona, l’1 d’octubre, amb el referèndum independentista, i el Nadal d’aquest any.
La novel·la arranca amb la Judit a la sala d’espera d’una psicòloga el setembre de 2017. A la mateixa sala, els peus d’una criatura amb sandàlies la tenen obsessionada, perquè li recorden el que va veure el dia de les agressions jihadistes a la Rambla de Barcelona des de l’habitació d’un hotel, en companyia d’algú. Ella serà la primera de sis personatges, tres homes i tres dones, que mostraran les seues vides al lector.
Vides que s’encadenen sentimentalment i que totes, d’una manera o d’una altra, tenen de fons els fets que van sacsejar Catalunya durant aquests mesos. La tensió dels secrets íntims i els esdeveniments col·lectius confluiran durant les festes de Nadal.
Una novel·la que teniu disponible a la vostra biblioteca i en la plataforma de préstecs de llibres digitals eBiblio-Comunitat Valenciana a la qual podeu accedir a través de l’enllaç:
https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/