diumenge, 09 d'agost de 2020

LLIBRES PER A PASSAR UNA QUARANTENA

casa del reloj.jpg

Des de la Biblioteca Pública Municipal, hui vos recomanem la lectura d’un llibre juvenil: La casa del reloj en la pared de Jon Bellairs, una novel·la de 1973, reeditada recentment per l’editorial Alfaguara amb motiu de l’estrena de la pel·lícula homònima, protagonitzada per Jack Black i Cate Blanchett, i dirigida per Eli Roth.
La novel·la ens explica la història de Lewis, un xiquet de 10 anys que després de la mort dels seus pares, ha d’anar-se a viure a la mansió del seu excèntric oncle Jonathan. Prompte descobreix que el seu oncle i la seua veïna, la senyora Zimmermann, no només són una mica estranys, sinó que també són mags.
Màgia negra contra blanca, bondat contra maldat, l’escriptor crea una atmòsfera i un suspens magistralment que ens manté enganxats fins al final. A més, aquesta edició compta amb unes il·lustracions perfectes per a aquest sinistre relat.
La pel·lícula, que és prou fidel al relat, la teniu disponible per al préstec a la nostra biblioteca, i el llibre, tant a la biblioteca com a la plataforma de préstec de llibres electrònics eBiblio-Comunitat Valenciana a la qual pot accedir a través de l’enllaç:
https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/