dimarts, 11 d'agost de 2020

LLIBRES PER A PASSAR UNA QUARANTENA

kimono blanco.jpg

Amics i amigues de la Biblioteca Municipal de Xàtiva, hui vos proposem de nou un llibre La dona del quimono blanc que té la cultura japonesa de rerefons, una emotiva novel·la d’Ana Johns que aborda la duresa del Japó de la postguerra des d’un prisma humà. La narració alterna dues línies temporals diferents, una als Estats Units en l’actualitat i una altra al Japó de la segona meitat del segle passat, les dues línies confluiran en un final emotiu i agredolç.
Japó, 1957. El matrimoni concertat de Naoko Nakamura assegura l'estatus de la seua família. Però Naoko s’ha enamorat d’un mariner nord-americà i casar-se amb ell provocaria una gran vergonya a tota la seua família. Quan es descobreix que Naoko està embarassada, és repudiada i obligada a prendre decisions inimaginables amb conseqüències que s’estendran de generació en generació.
Els Estats Units, en l’actualitat. Toni Kovac, que està a la cura del seu pare moribund, troba una carta que conté una gran revelació, que posa en dubte tot el que sabia sobre ell i sobre la seua família. Iniciarà un viatge per descobrir la veritat que amaga aquesta carta i que el portarà a recórrer mig món fins a arribar a un remot llogaret costaner al Japó, on enfrontar-se als dimonis del passat i aplanar el camí per a la redempció.
Una novel·la que deixa veure les cicatrius de la guerra, on vencedors i vençuts no existeixen quan s’enamoren i que la teniu disponible a la nostra biblioteca, quan tot torne a la normalitat, i ara mateix a la plataforma de préstec digital eBiblio-Comunitat Valenciana a la qual podeu accedir a través de l’enllaç:
https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/