divendres, 14 de maig de 2021

DIA INTERNACIONAL DE LES BIBLIOTEQUES

Más que tres.jpg

Des de l'any 1997, cada 24 d'octubre es commemora el Dia Internacional de les Biblioteques. La proposta sorgeix en record a la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, bombardejada la nit del 24 al 25 d'agost de 1992 durant la guerra dels Balcans.
Auspiciada per la UNESCO, la iniciativa va nàixer per traslladar a l'opinió pública la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com un instrument de millora de la formació i la convivència humanes.
Aquest any la Biblioteca Municipal de Xàtiva s’uneix a la commemoració i oferirà el dijous, 22 d’octubre, a les 7 de la vesprada, en el patí de la Casa de la Cultura l‘espectacle Més que tres que entremescla narració oral i música de swing i jazz, i en el que participaran la cantant Ester Andújar, el pianista Ricardo Belda i la narradora Eva Andújar.
L’espectacle serà totalment gratuït i les invitacions es podran arreplegar des del dimarts, 13 d’octubre, en la Biblioteca Municipal en l’horari habitual. L’aforament estarà limitat a huitanta persones.