dissabte, 23 de juny de 2018

Damien Chazelle: La La Land = La ciudad de las estrellas. 2017 (DVD)

DVD GOSLING.jpg

Dirigida per Damien Chazelle, La La Land, La ciudad de las estrellas, ha estat la pel•lícula de l’any. Ha acaparat moltíssims Premis Oscar i també ha estat l’absoluta guanyadora als Globus d’Or.
La pel•lícula narra la història de Mia i Sebastian. Mia (Emma Stone), és una aspirant a actriu que viu a Los Angeles a la recerca del somni hollywoodià, i que es guanya la vida com a cambrera mentre es presenta a una gran quantitat de càstings. Sebastian (Ryan Gosling), és un pianista, amant del jazz, que malviu de les actuacions que li van sortint, i el seu somni és regentar el seu propi club on retre tribut al jazz més pur.
Acompanyada d’una excepcional banda sonora -composta per Justin Hurwitz, amic i company d’universitat de Chazelle- La La Land té el millor del gènere musical. Però a més va més enllà; és un cant als somnis, als desitjos. Un cant a un amor que transmet, emociona i et fa sentir.
El director ha realitzat una fantasia per a somniadors que et va conquerint de forma progressiva fins a acabar completament rendit als seus encants. Tot està mesurat per a aconseguir que l’espectador s’hi trobe reflectit en els seus dos protagonistes.
Magníficament interpretada per Ryan Gosling i Emma Stone, qui a més ballen, canten i interpreten al piano les melodies, La La Land és una pel•lícula amb molta força musical.
Sense cap dubte, ens trobem front a una de les millors pel•lícules dels últims anys.