dimecres, 22 d'agost de 2018

Michael Kiwanuka: Love & Hate. 2016 (CD)

CD KIWANUKA.jpg

Love & Hate és el segon àlbum del músic britànic d'origen ugandès Michael Kiwanuka, considerat com un dels millors compositors britànics del panorama musical actual.
Honest, directe i ambiciós, Love & Hate és un treball fascinant, que sona com si s'hagués gravat en els anys setanta, però que, en canvi, transmet una atemporalitat que desafia qualsevol època artística. És una obra que va més enllà dels gèneres, sense cenyir-se a un estil únic.
La cura amb el que tria cada sintetitzador o arranjament vocal, unit al fet que sempre s'ha envoltat dels millors músics, han aconseguit que Kiwanuka s'haja convertit en el millor exponent modern del soul.
Habitual dels millors clubs de soul, funky i fins i tot de jazz del Regne Unit, Kiwanuka és un emblema de la nova música negra dels nostres temps, i Love & Hate, el seu segon disc, ha estat qualificat per la crítica especialitzada com un dels 10 millors discos editats el 2016.
Michael Kiwanuka és un músic a tenir molt en compte pels seguidors de la música negra, però, sobretot, pels seguidors de la bona música.