diumenge, 22 de maig de 2022

Notícies

Foto activitat.jpg DIA DEL LLIBRE A LA BIBBLIOTECA MUNICIPAL

Dimecres 27 d'abril la Biblioteca Municipal va acollir, amb motiu del Dia del Llibre, l'espectacle d'Eugenia Manzanera: "1, 2 Ovarios cuentos". La sala d'adults va comptar amb la presència d'un públic nombrós.

Presentació Gravat.jpg PRESENTACIÓ GRAVAT

El proper dijous 28 d’abril de 2022, a les 19 h., en la sala d’adults de la Biblioteca municipal, es presentarà el gravat que ha realitzat Angela Malysheva amb motiu del Mil·lenari del llibre El Collar de la Coloma que l’escriptor cordovès Ibn Hazm va escriure a Xàtiva. El gravat té una tirada de 200 exemplars i ha estat una iniciativa de la Biblioteca municipal. L’acte comptarà amb la presència de l’artista i correrà a càrrec de Ramon Ortolà i Toni Martínez.

Cartel Eugenia Manzanera 3.jpg DIA DEL LLIBRE

La Biblioteca municipal de Xàtiva celebrarà el Dia del Llibre amb l’espectacle d’Eugenia Manzanera: 1, 2, Ovarios cuentos, una narració oral per a adults.
L’acte tindrà lloc el dimecres 27 d’abril de 2022, a les 19:30 hores, al pati de la biblioteca.
Manzanera és una narradora oral, una actriu, una contista gestual d’imaginació desbordant que configura un relat particular que comparteix amb el públic amb complicitat. En paraules seues, 1, 2 Ovarios cuentos és un:
«Cóctel genérico femenino, con un chorrito picante y gotas de humor … ¡qué digo gotas¡ …os vais a poner las botas. Decorado con sombrillita caribeña, femenina, feminista, felina, felliniana. Se degusta con pajita socarrona. No te lo puedes perder,  ven a saborear con tus orejas la bebida favorita de las Caperucitas Rojas.»

-5922709474429220278_121.jpg PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "NOTÍCIES DEL PAÍS VALENCIÀ"

Dimecres 30 de març la Biblioteca Municipal va acollir la presentació del llibre Notícies del País Valencià, de Néstor Novell i Josep Sorribes. L’acte fou presentat pel bibliotecari Cèsar Pla i Emili Sala Benimeli. A continuació Vicent Monfort (Subdirector general d'anàlisis, planificació i coordinació econòmica de la Conselleria d’Economia Sostenible) presentà el llibre. Després van intervindre els autors: Néstor Novell i Josep Sorribes. La sala d’adults de la biblioteca va comptar amb la presència d’un públic nombrós.

foto intercambio.jpg LA BIBLIOTECA MUNICIPAL HABILITA UN PUNT D'INTERCANVI DE LLIBRES

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha instal·lat en l’entrada principal, junt a l’ascensor, una prestatgeria dedicada a l’intercanvi de llibres entre els usuaris, una pràctica coneguda com a «BookCrossing».
El «BookCrossing» és una pràctica llargament estesa arreu del món que consisteix en deixar llibres en llocs públics perquè els aprofiten altres lectors. La idea és alliberar llibres per tal de que siguen llegits successivament per altres persones.
Cal destacar que no es tracta d’un espai per a donar llibres a la biblioteca, sinó per a compartir-los lliurement amb la resta de ciutadans i ciutadanes de Xàtiva i de les persones usuàries de la Biblioteca.

La bruixa Xocolata.jpg DIA DEL LLIBRE INFANTIL

Com cada any, la Biblioteca Municipal de Xàtiva celebrarà el Dia del llibre Infantil i Juvenil. Enguany ho celebrem amb l'espectacle. La bruixa Xocolata, el conte que porta el vent, a càrrec de la contacontes Sílvia Colomer.
La representació, dedicada a xiquets i xiquetes menors de dotze anys, tindrà lloc a la sala infantil el 31 de març, a les 18:30 hores.
Les invitacions es poden recollir a la biblioteca.